WellSpa sauna's

 
Infrarood sauna Finse of kachelsauna
Combi sauna Fins met IR
Infrarood sauna Finse of kachelsauna Combi sauna Fins met IR
Geen standaard sauna
Een sauna aanschaffen is een weloverwogen keuze. Maar dan ontstaat de vraag: wat precies en waar kan hij staan?
De sauna's van WellSpa worden voor u op maat gemaakt. In principe is geen enkele maat of vorm standaard. Wat wel standaard is, is de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Er wordt gebruik gemaakt van degelijke en eerste klas houtsoorten zoals het 18mm dikke fichte, hemlock of red cedar. Om de prijs enigzins interessant te houden zijn de laatste twee houtsoorten wat dunner dan het fichte. Het interieur wordt gemaakt van abachihout. Een warmtewerende houtsoort welke niet splintert en geen hars bevat. Erg aangenaam dus om op te zitten of liggen.
   
        
    
De basis
Geen standaard sauna's dus. Wij praten liever over een basis.
Een basissauna heeft geen vaste afmetingen maar wel de eerder genoemde houtsoorten, een deur van helder of bronskleurig hardglas, een digitale bediening, een interieur, een saunakachel en/of infraroodstralers en natuurlijk verlichting.

Opties
Voor veel mensen is een basissauna met de door u gewenste afmetingen voldoende om heerlijk van de saunagang te genieten. Maar aan de andere kant wil het oog ook wat en kunnen wij de sauna zeer goed aanpassen aan de stijl van uw huis. U kunt dan gaan kiezen uit de vele opties zoals:
een mooie afgeronde voorkant van de banken,
luxe rugleuningen eventueel met verlichting erachter,
kleurentherapie, een saunaradio, bankafdichtingen,
bredere banken, een doorlopende onderbank,
een betegelde of gestucte buitenkant,
een schuin dak,
een hoekinstap,
veel glas aan de voor- en/of zijkanten
en nog veel meer.
Wat u ook bedenkt, vrijwel alles is mogelijk
Van geen enkele sauna, ooit door ons verkocht, bestaat een tweede. En dat voor een hele redelijke prijs.

Bepaal aan de hand van de informatie op onze website welke sauna het beste bij u past en neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. Wij maken dan graag een offerte voor u.