WellSpa zwembaden

Nieuw!


 
 
 
WellSpa verkoopt, bouwt en installeert zwembaden in alle soorten en maten.
Maar ook voor onderhoud, storingen en zwembadaccessoires kunt u bij ons prima terecht.
In tegenstelling tot vele andere zwembadbouwers doen wij, behalve het grondwerk, alles met eigen mensen. U hebt dus alleen met ons te maken, geen (onder)aannemers, het hele project dezelfde gezichten!
Wij kunnen u helpen met het maken van een keuze voor uw droomzwembad en / of whirlpool. Maar ook voor service en deskundig advies kunt u op ons rekenen.
 
Service
Service is een van onze belangrijkste speerpunten. Vele zwembadbezitters kozen inmiddels voor een onderhoudsovereenkomst met ons vanwege het persoonlijke karakter, niet moeilijk doen en een hoge mate van service. 
Op ons kunt u rekenen!

Uw keuze
Om een goed beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat van uw zwembad raden wij u aan contact met ons op te nemen om de mogelijkheden en uw wensen voor uw droombad te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld een bouwkundig zwembad dan moet u rekening houden met stevige bouwactiviteiten in uw tuin. Wilt u snel klaar zijn met de rommel in uw tuin dan is een polyester zwembad mogelijk een betere keuze.
Wij kunnen u in onze showroom diverse opties en mogelijkheden laten zien. Vervolgens gaan we bespreken welk zwembad het beste bij u past.

 Prijs
De kosten voor een zwembad lopen nogal uiteen en is voor een groot deel afhankelijk van uw wensen als bijvoorbeeld waterbehandeling, verlichting, afmetingen, de grondsoort, de bereikbaarheid etc. etc. Het is dus onmogelijk om zonder overleg een prijs voor een maatwerk zwembad af te geven. 
Maar kijk hier eens naar onze vaste prijs zwembaden!

Als voorbereiding op een gesprek kunt u het volgende in overweging nemen:
- Over het algemeen is een kunststof- of polyester zwembad 10 tot 30% duurder dan een bouwkundig zwembad
- Een gemiddeld bouwkundig zwembad (van 4x8 meter) kost tussen de € 25.000,- en € 50.000,-.
- Een goedkopere maar toch wel interessante optie is een stalenwand zwembad. In gunstige omstandigheden kan zo'n bad al vanaf  € 12.000,- klaar zijn, afhankelijk van diverse accessoires.

Als u wilt kunnen wij een afspraak maken bij u thuis of bij ons in de showroom, om dan aan de hand van uw wensen en mogelijkheden een vrijblijvende offerte te maken. 
Als u kosten wilt besparen kunt u ook kiezen voor een zelfbouw zwembad of om een deel van het zwembad zelf te bouwen. Wij zullen u hiermee tegen een zeer geringe vergoeding ondersteunen.