WellSpa Polyester zwembaden

Polyester monoblok zwembaden zijn zwembaden welke in één geheel in 
een fabriek geproduceerd worden. De maximale afmetingen zijn dan ook dusdanig dat het bad op een vrachtwagen over de weg vervoerd kan worden. Maar dat hoeft natuurlijk geen belemmering te zijn voor uw keuze want een bad van 4m x 10m is nog steeds geen uitzondering.
 
De 2 merken van WellSpa
Wij voeren een tweetal merken waarvan wij overtuigd zijn van een goede prijs/kwaliteitverhouding. Allebei de merken hebben een eigen uitstraling met hele eigen kenmerken. 
Onze merken: Polyfaser en Aquapoolz.
 
Een polyester zwembad kiest u vooral vanwege de onderstaande voordelen:

 
 Voordelen van een Polyester zwembad 
- Mooi en strak uiterlijk,
- Geen naden en voegen waar vuil zich kan ophopen,
- Zeer snelle bouwtijd. (1 tot 2 weken)
Het is goed om te letten op het merk polyester zwembad. Er zijn vele merken op de markt maar niet elk merk is even goed. Bij de goedkopere
polyester zwembaden kunnen blaasjes ontstaan welke niet zomaar te repareren zijn. Het is dus belangrijk een goede keus te maken en niet alleen te kijken naar de prijs. Een zwembad is een investering waarbij u ervan uitgaat dat u er plezier van heeft. Op problemen zit dan niemand te wachten.
 
Polyfaser
Door de handmatige verwerking van polyesterhars met glasvezel in een zeer goed geconditioneerde ruimte met constante temperatuur en luchtvochtigheid ontstaat de hoge kwaliteit van een Polyfaserbad.

Alle Polyfaser zwembaden zijn voorzien van bodemisolatie zodat eventuele oneffenheden van de betonnen ondervloer het bad niet kunnen beschadigen. Door de goede eigenschappen van de gebruikte materialen is wandisolatie niet noodzakelijk.
Alle baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van maximaal 30º C.

Polyfaser heeft ruim twintig verschillende modellen in drie verschillende kleuren, wit, lichtblauw en grijs. Voor elke tuin, voor iedereen, een eigen zwembad.
Wilt u meer informatie over de Polyfaser monoblockzwembaden bel dan gerust met 024-3881706, wij komen graag bij u langs om de situatie en uw wensen te bespreken.

Aquapoolz®
De met glasvezel versterkte epoxy-acrylaat zwembaden zijn van absolute topkwaliteit en bieden ongeëvenaarde stevigheid en flexibiliteit. Bovendien heeft het materiaal een zeer hoge isolatiewaarde, wat wij als specialist in energiezuinige zwembaden erg belangrijk vinden.


De Aquapoolz® zwembaden hebben een stijlvolle scharnierende trap met anti slip treden, waaronder de afdekking is geïntegreerd. Deze sierlijke en functionele inlooptrap doet tevens dienst als zitbank. De baden hebben een geïntegreerde inbouwschacht, zodat u eenvoudig een zwembadafdekking in uw zwembad kunt toepassen, voor absolute veiligheid bij uw zwembad.

Alle type Bliz zwembaden van Aquapoolz® zijn rechthoekig van vorm, waardoor u van een optimaal zwemoppervlakte profiteert. Aquapoolz® biedt deze zwembaden in vijf verschillende afmetingen; de breedte van elk epoxy-acrylaat privé zwembad is vier meter, de lengte varieert van zes tot en met tien meter. De diepte van de Aquapoolz® Bliz privé zwembaden is anderhalve meter.

Wilt u meer informatie over de Aquapoolz® monoblockzwembaden bel dan gerust met 024-3881706, wij komen graag bij u langs om de situatie en uw wensen te bespreken.
 
 
De bouw
Een Polyester monoblok zwembad kan in een korte tijd worden geplaatst. In sommige gevallen kan men binnen 10 dagen al zwemmen!
Het polyester bad wordt in het gat gehesen waarin vooraf een betonnen vloer is gestort. De lokatie moet wel bereikbaar zijn met een vrachtwagen en/of een hijskraan. 
Na het stellen en het aansluiten van de leidingen, verlichting, etc wordt de ruimte naast het bad opgevuld met gestabiliseerd zand. Tenslotte kan het bad afgewerkt worden met randtegels en de omgeving en de tuin hersteld worden.

Kosten
Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van uw wensen als bijvoorbeeld waterbehandeling, verlichting, afmetingen etc. etc. Het is dus onmogelijk om zonder overleg een prijs voor een zwembad af te geven.
Bel voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. 024-3881706

Als u wilt kunnen wij een afspraak maken bij u thuis of bij ons in de showroom, om dan aan de hand van uw wensen en mogelijkheden een vrijblijvende offerte te maken.