Inbouw Spa ‘s

Een mooi alternatief voor een portable spa is de inbouw spa. Dat kan in uw tuin, maar ook op het terras, in de badkamer en wellness ruimte in huis bouwen wij uw spa in.


Bij de inbouw spa’s voor buiten wordt gebruik gemaakt van zand- of glasfilters. Deze hoge kwaliteit filters vangen niet alleen de grotere vuildeeltjes op, zoals bladeren en insecten, maar ook de kleine als alg en fosfaten. Deze laatsten zijn met het blote oog niet te zien, maar worden door deze high end filters buiten gehouden.


Het gebruik van een warmtepomp zorgt ervoor dat de verwarming goedkoper kan. De waterbehandeling is volledig geautomatiseerd.


 

Spa in de grond

Door de spa in te graven en gelijk aan het vloeroppervlakte te laten zijn wordt een luxe uitstraling gecreëerd. Het geeft daarnaast de mogelijkheid om op een natuurlijke manier te spelen met hoogteverschillen in de tuin of terras. Wij denken graag met u en/of uw tuinarchitect mee naar de mooiste en meest comfortabele uitvoering van de buiten spa.


Denk bijvoorbeeld ook eens aan een spa met overloopgoot. Het is een prachtig gezicht om het water over de rand van het bassin te zien stromen.

Inbouw spa in vele varianten met prachtig luxe uitstraling
Inbouw spa WellSpa

Bijvoorbeeld deze inbouw spa van Astral. Model Casiopea met overloopgoot wordt geleverd met 4 zitplaatsen (4 Jets + 7 Nozzles). Afmetingen: 225 x 225 x 97 cm, Inhoud (water): 779 liter.

Model Inca zonder overloopgoot wordt geleverd met 6 zitplaatsen (4 Jets + 10 Nozzles). Afmetingen: 196 x 196 x 105 cm. Inhoud (water): 1135 liter.

Model Formentera met overloopgoot wordt geleverd met 4 zitplaatsen (12 Jets + 28 Nozzles). Afmetingen: 217,5 x 199 x 123 cm. Inhoud (water): 996 liter.