Spa jacuzzi bubbelbad…

Tja, hoe noemt u hem? Wij zeggen spa, maar de heerlijke baden komen in veel varianten. Een hottub zonder bubbles, de whirlpool heeft ze juist weer wel, Jacuzzi levert al zo lang baden dat ze naamgever zijn geworden. En de spa… dat is wellness voor thuis.

Het bubbelt, of niet. Het verwarmt of zorgt juist voor verkoeling in de zomer.


Wij leveren spa’s voor buiten, maar ook voor binnen als dat uw wens is. Wellness voor thuis, het is verweven in onze naam WellSpa.


Dat betekent genieten van uw bad. Die kan worden ingegraven en kan boven de grond blijven. Als onderdeel van uw zwembad of losstaand. Er is van alles mogelijk. Vooral in de winter zullen de spa’s het meest worden gebruikt.


Stelt u zich eens voor: het is knisperend koud buiten terwijl u lekker warm in uw bad met of zonder bubbels zakt. Heerlijk toch.


 

Energiezuinige spa’s

Comfort zit in de ontspanning, maar zeker ook in de energierekening. Bij alle spa’s die wij leveren kijken we dan ook nauwkeurig naar het energieverbruik. Die is er, uiteraard, maar mag nooit te hoog zijn. We bespreken de mogelijkheden en kosten in gebruik graag verder met u in een persoonlijk gesprek.




Laat u goed informeren. We zien u graag in onze showroom.




Week End Spa’s

De “Week End Spa’s “worden geproduceerd in Europa en behoren tot de beste spa’s in hun klasse. Goed geïsoleerd, en door het doordachte fabricage proces kunt u lang en zorgeloos genieten.


Een mooie Spa voor een aantrekkelijke prijs.


Bekijk hier de brochure van onze Weekend Spa’s


Spa Jacuzzi Bubbelbad Hottub… WellSpa heeft heerlijke baden voor buiten én binnen
week end spa 3 persoons bij WellSpa

Weekend Spa 330/2L

3-persoons Spa met 2 ligplaatsen en een zitplaats. Deze spa is voorzien van 30 jets. Optioneel is er een Mymusic 2.0 geluidssysteem beschikbaar. De 10 LED’s welke in de kuip zijn verwerkt kunnen van kleur veranderen om de juiste sfeer te kunnen maken. Afmetingen zijn: 200 x 150 x 78 cm Unieke massage ervaring in combinatie met ruimtebesparende oplossingen. Ons nieuwste product met veel opwindende vernieuwingen is er nu voor uw plezier. De twee-lounge-zitjes, voorzien van 24 massage jets van variërend ontwerp en functionaliteit, bieden u de ultieme Spa ervaring. Dompel u onder in deze zorgvuldig ontworpen en vervaardigde Spa om dagelijkse kwalen en pijnen te verlichten, en laat het onderwater LED verlichtingssysteem een positieve uitwerking hebben op uw ziel. 

Weekend Spa 536/L

5-persoons Spa met 1 ligplaats en 4 zitplaatsen. Deze spa is voorzien van 36 jets. Optioneel is er een Mymusic 2.0 geluidssysteem beschikbaar. De 14 LED’s welke in de kuip zijn verwerkt kunnen van kleur veranderen om de juiste sfeer te kunnen maken. Afmetingen zijn: 215 x 190 x 85 cm Gemakkelijk om zelfs in deze grote Spa alle functies te besturen! Ons nieuwe model biedt een breed programma aan opwindende vernieuwingen aangepast aan uw individuele behoeften. De kuitmassage jets in de loungezitjes zorgen voor een perfecte relaxatie en stretching van de spieren. Geniet van een volledige lichaamsmassage in uw eigen huis met familie en vrienden. Terwijl u tot rust komt in uw Spa, kunnen de ergonomisch ontworpen massage jets, gesitueerd op de onderste zijden van de zitjes, de aanblik van cellulitis verminderen

Week end spa 5 persoons bij WellSpa
week end 6 persoons spa bij WellSpa

Weekend Spa 645/L

6-persoons Spa met 1 ligplaats en 5 zitplaatsen. Deze spa is voorzien van 45 jets. Standaard met Mymusic 2.0 geluidssysteem, Maximaal vermogen: 60 W, Continue vermogen: 30 watts RMS/speaker, RVS rooster met poeder coating. De 16 LED’s welke in de kuip zijn verwerkt kunnen van kleur veranderen om de juiste sfeer te kunnen maken. Afmetingen zijn: 215 x 215 x 91 cm Ons grootste model werd ontworpen en ontwikkeld om een luxueuze Spa ervaring naar uw huis te brengen. Door het ontwerp met 6 zitjes blinkt dit model duidelijk uit ten opzichte van de gemiddelde massage Spa. De 45 jets zorgen altijd voor de ultieme massage ervaring terwijl de UV ontsmettingstechnologie uw water beschermt tegen ziektekiemen en bacteriën. Kies voor ons 645L model en geniet van veel extra ingebouwde functies om de Spa ervaring voor een lange tijd te verbeteren.