Spa of bubbelbad…

Tja, hoe noemt u hem? Wij zeggen spa, maar de heerlijke baden komen in veel varianten. Een hottub zonder bubbles, de whirlpool heeft ze juist weer wel. Spa… dat is gewoon wellness voor thuis.

Het bubbelt, of niet. Het verwarmt of zorgt juist voor verkoeling in de zomer.


Wij leveren spa’s voor buiten, maar ook voor binnen als dat uw wens is. Wellness voor thuis, het is verweven in onze naam WellSpa.


Dat betekent genieten van uw bad. Die kan worden ingegraven en kan boven de grond blijven. Als onderdeel van uw zwembad of losstaand. Er is van alles mogelijk. Vooral in de winter zullen de spa’s het meest worden gebruikt.


Stelt u zich eens voor: het is knisperend koud buiten terwijl u lekker warm in uw bad met of zonder bubbels zakt. Heerlijk toch.


 

Energiezuinige spa’s

Comfort zit in de ontspanning, maar zeker ook in de energierekening. Bij alle spa’s die wij leveren kijken we dan ook nauwkeurig naar het energieverbruik. Die is er, uiteraard, maar mag nooit te hoog zijn. We bespreken de mogelijkheden en kosten in gebruik graag verder met u in een persoonlijk gesprek.De coronacrisis heeft helaas ook een groot effect op onze leveranciers. Op dit moment overstijgt de vraag naar spa’s het aanbod. Dit betekent dat de baden pas na de zomer weer geleverd kunnen worden. Het loont zeker de moeite om ondanks deze lange levertijd tóch uw gegevens bij ons achter te laten. Zo bent u er zeker van dat u, zodra de aanlevering weer op gang komt, er als één van de eersten bij bent.

Stuur ons een berichtje en laat uw gegevens bij ons achter, dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden met betrekking tot de levering van de spa’s.

Spa Jacuzzi Bubbelbad Hottub… WellSpa heeft heerlijke baden voor buiten én binnen