Portabel Spa’s

U bent aan het overwegen om een spa, whirlpool, jacuzzi of hoe u hem ook maar noemen wilt , aan te schaffen.

Zoals u al merkt zijn er heel veel merken en soorten op de markt en iedereen heeft zo zijn eigen verhaal. Uiteraard moet u kiezen voor een Spa waar u een goed gevoel bij heeft maar ook het bedrijf waar u hem koopt moet betrouwbaar en service gericht zijn.


Onze naam “WellSpa” zegt het al. Het is afgeleid van Wellness waar ontspannen en ontzorgen mee bedoeld wordt. Dat doen wij dus ook voor u!


En vergeet niet dat u ook rekening moet houden met het energieverbruik. De Spa van verbruikt energie maar dat mag, want daarvoor in de plaats kunt u genieten van lekker warm en schoon water. Maar te veel energie verbruiken wil niemand.

Vooral de opblaasbare Spa’s zijn energieverbruikers. Ze zijn niet duur in aanschaf maar u zult schrikken van de energierekening en ze zijn niet geschikt voor de winterperiode.


Ervaring leert dat een Spa juist in de winter het meeste gebruikt wordt. Buiten is het koud en dan lekker in warm water onder de heldere sterrenhemel. Dat is wat u wilt! Toch?

De “Week End Spa’s “worden geproduceerd in Europa en behoren tot de beste spa’s in hun klasse. Goed geïsoleerd, en door het doordachte fabricage proces kunt u lang en zorgeloos genieten.


Een mooie Spa voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben 3 modellen variërend van 3-persoons tot 6-persoons.
Kom gerust kijken en voelen in onze showroom!


Bekijk hier de brochure van onze Weekend Spa’s

Weekend Spa 330/2L

3-persoons Spa met 2 ligplaatsen en een zitplaats. Deze spa is voorzien van 30 jets. Optioneel is er een Mymusic 2.0 geluidssysteem beschikbaar.
De 10 LED’s welke in de kuip zijn verwerkt kunnen van kleur veranderen om de juiste sfeer te kunnen maken.
Afmetingen zijn: 200 x 150 x 78 cm
Unieke massage ervaring in combinatie met ruimtebesparende oplossingen. Ons nieuwste product met veel opwindende vernieuwingen is er nu voor uw plezier. De twee-lounge-zitjes, voorzien van 24 massage jets van variërend ontwerp en functionaliteit, bieden u de ultieme Spa ervaring. Dompel u onder in deze zorgvuldig ontworpen en vervaardigde Spa om dagelijkse kwalen en pijnen te verlichten, en laat het onderwater LED verlichtingssysteem een positieve uitwerking hebben op uw ziel.


Weekend Spa 536/L

5-persoons Spa met 1 ligplaats en 4 zitplaatsen. Deze spa is voorzien van 36 jets. Optioneel is er een Mymusic 2.0 geluidssysteem beschikbaar.
De 14 LED’s welke in de kuip zijn verwerkt kunnen van kleur veranderen om de juiste sfeer te kunnen maken.
Afmetingen zijn: 215 x 190 x 85 cm
Gemakkelijk om zelfs in deze grote Spa alle functies te besturen! Ons nieuwe model biedt een breed programma aan opwindende vernieuwingen aangepast aan uw individuele behoeften. De kuitmassage jets in de loungezitjes zorgen voor een perfecte relaxatie en stretching van de spieren. Geniet van een volledige lichaamsmassage in uw eigen huis met familie en vrienden. Terwijl u tot rust komt in uw Spa, kunnen de ergonomisch
ontworpen massage jets, gesitueerd op de onderste zijden van de zitjes, de aanblik van cellulitis verminderen

Weekend Spa 645/L

6-persoons Spa met 1 ligplaats en 5 zitplaatsen. Deze spa is voorzien van 45 jets. Standaard met Mymusic 2.0 geluidssysteem, Maximaal vermogen: 60 W, Continue vermogen: 30 watts RMS/speaker, RVS rooster met poeder coating.
De 16 LED’s welke in de kuip zijn verwerkt kunnen van kleur veranderen om de juiste sfeer te kunnen maken.
Afmetingen zijn: 215 x 215 x 91 cm

Ons grootste model werd ontworpen en ontwikkeld om een luxueuze Spa ervaring naar uw huis te brengen. Door het ontwerp met 6 zitjes blinkt dit model duidelijk uit ten opzichte van de gemiddelde massage Spa. De 45 jets zorgen altijd voor de ultieme massage ervaring terwijl de UV ontsmettingstechnologie uw water beschermt tegen ziektekiemen en bacteriën. Kies voor ons 645L model en geniet van veel extra ingebouwde functies om de Spa ervaring voor een lange tijd te verbeteren.