Waarom kiezen voor WellSpa?

Een zwembad of spa is een investering die je niet zomaar aangaat. Daar wordt eerst goed over nagedacht. Maar als het besluit eenmaal genomen is, is het belangrijk dat u er ook een heel goed gevoel bij heeft. Dat beseffen we ons terdege. We doen er dan ook alles aan om u het beste van het beste te geven, zodat u nog jarenlang zorgeloos van uw zwembad of spa kunt genieten.


Ons team

We stellen ons team graag aan u voor:

Ronny en zijn mannen:


Ronny (eigenaar)

(Be)denker, denken in oplossingen en niet in problemen. Techniek, bouwkunde, inkoop en verkoop, offertes, acquisitie en alles wat een ander niet doet.


Kevin

Onze nieuwste collega, voelt zich vanaf de eerste dag al als een vis in het water bij ons. Wij zijn superblij met deze nieuwe aanwinst: harde werker, betrokken en altijd vrolijk.


Marko

Marko heeft een elektrotechnische achtergrond en neemt een berg ervaring mee. Sinds juli 2020 bij ons werkzaam. Hij ondersteunt Ronny bij het verhelpen van de gemelde storingen en pakt allerhande technische werkzaamheden met hem op.


Bas

Bas werkte in 2013 en 2014 ook al bij ons. Hij is er daarna even tussenuit geweest om een opleiding tot loodgieter te volgen. De uitdaging en variatie in werk dat hij bij WellSpa vindt beviel hem echter zo goed dat hij in 2020 opnieuw bij ons in dienst is gekomen. En daar zijn we heel blij mee. 


Achter de schermen, onze steun en toe verlaten:


Yvonne (eigenaar)

De duizendpoot van het bedrijf. Planning, administratie, verkoop, offertes, inkoop, en alles wat er nog over blijft.


Loes

Onmisbare kracht, regelt, vangt op en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ongelofelijk blij met deze superwoman in ons team.Met dit team verzorgen wij het hele traject. Maken wij een duurzaam en energiezuinig zwembad. Goed geïsoleerde wanden, uitgekiend leidingwerk met een stille en zuinige filterinstallatie. Met uitzondering van het grondwerk verzorgen wij alles met eigen mensen. Van fundering tot folie lassen, van randtegels tot het aanleggen van water, riolering en elektra. Alles op een nette en verantwoorde manier.


Met dit team leveren wij Wellness bij u thuis

Wij zullen er alles aan doen om u als klant tevreden te houden.

Onze belangrijkste speerpunten op een rijtje:

– Alles in één hand 

– Vakmanschap

– Milieuvriendelijke en energiezuinige zwembaden

– Hoog Serviceniveau

– Goede en eerlijke prijs – kwaliteitsverhouding


Een zwembad of spa leveren is stap één. Ervoor zorgen dat u er ook plezier aan beleeft is stap twee. Wij gaan heel ver in de begeleiding van het gebruik van uw investering. Wij hebben tenslotte de kennis en ervaring en delen deze graag met u.


Kom vrijblijvend naar onze showroom of neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.