Waarom kiezen voor WellSpa?

Een zwembad of spa is een investering die je niet zomaar aangaat. Daar wordt eerst goed over nagedacht. Maar als het besluit eenmaal genomen is, is het belangrijk dat u er ook een heel goed gevoel bij heeft. Dat beseffen we ons terdege. We doen er dan ook alles aan om u het beste van het beste te geven, zodat u nog jarenlang zorgeloos van uw zwembad of spa kunt genieten.


Ons team

We stellen ons team graag aan u voor:

van links naar rechts:


Ronny (eigenaar)

(Be)denker, denken in oplossingen en niet in problemen. Techniek, bouwkunde, inkoop en verkoop, offertes, acquisitie en alles wat een ander niet doet.


Yvonne (eigenaar)

De duizendpoot van het bedrijf. Planning, administratie, verkoop, offertes, inkoop, en alles wat er nog over blijft.


Jeroen (medewerker)

Precies, nauwkeurig volgens het boekje met een vrolijke toon. Bouw, onderhoud en van alles. Gewoon een handige opdonder.


Theo (medewerker)

Serieuze meedenker, heeft lol om z’n eigen grappen. Technisch, onderhoud en storingen, bouw, werkplaats reparaties. Is net een diesel, gaat rustig door.


Met dit team verzorgen wij het hele traject. Maken wij een duurzaam en energiezuinig zwembad. Goed geïsoleerde wanden, uitgekiend leidingwerk met een stille en zuinige filterinstallatie. Met uitzondering van het grondwerk verzorgen wij alles met eigen mensen. Van fundering tot folie lassen, van randtegels tot het aanleggen van water, riolering en elektra. Alles op een nette en verantwoorde manier.


Met dit team leveren wij Wellness bij u thuis

Wij zullen er alles aan doen om u als klant tevreden te houden.

Onze belangrijkste speerpunten op een rijtje:

– Alles in één hand 

– Vakmanschap

– Milieuvriendelijke en energiezuinige zwembaden

– Hoog Serviceniveau

– Goede en eerlijke prijs – kwaliteitsverhouding


Een Zwembad of Spa leveren is stap één. Ervoor zorgen dat u er ook plezier aan beleeft is stap twee. Wij gaan heel ver in de begeleiding van het gebruik van uw investering. Wij hebben tenslotte de kennis en ervaring en delen deze graag met u.


Kom vrijblijvend naar onze showroom of neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

WellSpa Wijchen - wellness voor thuis