Zwembad liner vervangen? WellSpa bestelt en monteert

Zwembad liner vervangen?

Als de Liner van uw zwembad is versleten kunt u bij ons prima terecht om een nieuwe te bestellen en deze desgewenst door ons te laten monteren.

 

Wij kunnen van vele merken zwembaden de originele liner bestellen en als dat niet lukt kunnen wij deze altijd op maat laten maken tegen zeer gunstige tarieven.

 

Als het gaat om een maatwerk-liner kan er gekozen worden tussen 0,8 mm dikte en 0,9 mm dikte. Allebei hebben vele kleurmogelijkheden.

 

Bel gerust voor meer informatie met 024-3881706 of stuur een mail naar info@wellspa.nl.

Zwembadfolie


Als wij praten over zwembadfolie dan bedoelen wij een gewapende zwembadfolie met een dikte van 1,5 mm. Deze folie is zeer sterk, gaat erg lang mee en is verkrijgbaar vele kleuren en motieven.

 

Zwembadfolie aanbrengen is een vak. Dit kunt u niet zelf. Deze folie wordt ter plaatse in uw zwembad gelast. Lassen is het aan elkaar smelten van de folie met een hete föhn, zodat het een soort zak wordt die in het zwembad hangt. Deze methode wordt veelal gebruikt bij bouwkundige zwembaden.

 

Mooi bijkomend voordeel van zwembadfolie is dat er met kleur gespeeld kan worden. Kijk op de foto hiernaast, wanden in antraciet met een licht blauwe bodem.

 

Het is een degelijke en flexibele methode waar u tot in lengte van jaren plezier aan beleeft. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw zwembad, neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken aan de hand van uw wensen en uw budget wat de beste oplossing is.