Uw Zwembad

Een zwembad is een luxe product. Maar steeds meer geaccepteerd en bereikbaar, energiezuiniger en moderner.
Een veelvoud aan keuzes is er in de laatste jaren bijgekomen wat het voor de aanstaande zwembadbezitter niet makkelijker maakt.
Misschien is het eens zinvol om langs te komen in onze showroom of een afspraak te maken bij u thuis.

Hoe gaan wij te werk?
Allereerst gaan we een afspraak maken. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom.
In dit gesprek proberen we samen een zwembad te bedenken wat past binnen uw wensen en budget. Hier wordt gesproken over de afmetingen en de vorm maar ook over verlichting, waterbehandeling, energieverbruik, verwarming etc.

Behalve de vorm, de afmeting en de kleuren zult u waarschijnlijk weinig wensen kunnen bedenken omdat u daar van tevoren simpelweg niet over nagedacht heeft. Gelukkig weten wij u haarfijn uit te leggen wat de mogelijkheden zijn met de daarbij behorende voor- en nadelen.

Aan de hand van deze gegevens gaan wij een offerte maken. In onze offerte kunt u precies zien waar we voor gekozen hebben en wat het per onderdeel kost. Zo kunt u zelf nog bepalen of u bepaalde zaken wel of niet wilt toepassen.

Indien nodig kunnen we de offerte nog aanpassen en uiteindelijk tot een definitief besluit komen.
Als het besluit is genomen kunnen we de uitvoering gaan inplannen en de materialen gaan bestellen.


De bouw

Om te beginnen moet er een gat gegraven worden. In veel gevallen wordt dit door de klant zelf geregeld met een bekende hovenier of grondwerker maar indien gewenst kunnen wij dat ook voor u organiseren.
Uiteraard zijn wij ook bij het graven van het gat al nauw betrokken om alles vlot te laten verlopen.

En dan gaan we beginnen met de vloer, de wanden, de techniek en de afwerking. Na het vullen met water en het in bedrijf stellen zullen wij u zo veel mogelijk vertellen over de werking en de bediening van de installatie. Maar schrik niet van alle leidingen en knopjes want wij blijven bereikbaar voor u.  .

Nazorg
Service is een van onze belangrijkste speerpunten.

Wij begrijpen dat u waarschijnlijk nog veel moet leren en zullen u daarbij blijven ondersteunen totdat u het zelf voldoende onze de knie heeft.

Een zwembad is, zeker met de huidige technieken, veel meer dan een bak met water en heeft ook onderhoud nodig. Wij bieden een drietal verschillende onderhoudsovereenkomsten om u te ontzorgen. Maar wilt u het net even anders? Dan maken wij een overeenkomst op maat.

Vele zwembadbezitters kozen daarom voor een onderhoudsovereenkomst vanwege het persoonlijke karakter, niet moeilijk doen en een hoge mate van service.