Polyester zwembaden

Polyester monoblok zwembaden zijn zwembaden welke in één geheel in een fabriek geproduceerd worden. De maximale afmetingen zijn dan ook dusdanig dat het bad op een vrachtwagen over de weg vervoerd kan worden. Maar dat hoeft natuurlijk geen belemmering te zijn voor uw keuze want een bad van 4m x 10m is nog steeds geen uitzondering.

Een polyester zwembad kiest u vooral vanwege de onderstaande voordelen:


Voordelen van een Polyester zwembad
– Mooi en strak uiterlijk,
– Geen naden en voegen waar vuil zich kan ophopen
– Snellere bouwtijd.


Het is goed om te letten op het merk polyester zwembad. Er zijn vele merken op de markt maar niet elk merk is even goed. Bij de goedkopere polyester zwembaden kunnen blaasjes (osmose) of haarscheurtjes ontstaan welke niet zomaar te repareren zijn. Het is dus belangrijk een goede keuze te maken en niet alleen te kijken naar de prijs. Een zwembad is een investering waarbij u ervan uitgaat dat u er plezier van heeft. Op problemen zit dan niemand te wachten.

Als u een kwaliteits-bad wat te duur vind kunt u beter bezuinigen op de techniek om de eerste investering te beperken. U kunt daar dan later nog wat uitbreidingen op laten doen.

Door de handmatige verwerking van polyesterhars met glasvezel in een zeer goed geconditioneerde ruimte met constante temperatuur en luchtvochtigheid ontstaat de hoge kwaliteit van een Polyfaser monoblock zwembad.

Alle Polyfaser zwembaden zijn voorzien van bodemisolatie zodat eventuele oneffenheden van de betonnen ondervloer het bad niet kunnen beschadigen. Door de goede eigenschappen van de gebruikte materialen is wandisolatie niet noodzakelijk.
Alle baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van maximaal 30º C.

Polyfaser heeft ruim twintig verschillende modellen in drie verschillende kleuren, wit, lichtblauw en grijs. Voor elke tuin, voor iedereen, een eigen zwembad.
Wilt u meer informatie over de Polyfaser monoblockzwembaden bel dan gerust met 024-3881706, wij komen graag bij u langs om de situatie en uw wensen te bespreken.

De bouw
Een Polyester monoblock zwembad kan in een korte tijd worden geplaatst. In sommige gevallen kan men binnen 20 dagen al zwemmen!
Het polyester bad wordt in het gat gehesen waarin vooraf een betonnen vloer is gestort. De lokatie moet wel bereikbaar zijn met een vrachtwagen en/of een hijskraan.
Na het stellen en het aansluiten van de leidingen, verlichting, etc wordt de ruimte naast het bad opgevuld met gestabiliseerd zand of schuimbeton. Tenslotte kan het bad afgewerkt worden met randtegels en de omgeving en de tuin hersteld worden.

Kosten
Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van uw wensen als bijvoorbeeld waterbehandeling, verlichting, afmetingen etc. etc. Het is dus onmogelijk om zonder overleg een prijs voor een zwembad af te geven.
Bel voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. 024-3881706
Als u wilt kunnen wij een afspraak maken bij u thuis of bij ons in de showroom, om dan aan de hand van uw wensen en mogelijkheden een vrijblijvende offerte te maken.